Презентація книги про переслідування журналістів в Криму

З нагоди Дня журналіста запрошуємо на презентацію книги Юрія Луканова "Пресувальна машина: як Росія знищувала свободу слова в Криму".

З нагоди Дня журналіста запрошуємо на презентацію книги Юрія Луканова "Пресувальна машина: як Росія знищувала свободу слова в Криму".

Нова книжка автора розповідає про цинічну та брутальну роботу зі знищення вільної журналістики, яку окупаційна влада здійснювала щодо журналістів, редакторів, власників ЗМІ та представників міжнародних організацій на півострові.

В основу “Пресувальної машини” покладені документальні свідчення більше двадцяти кримських журналістів і медіадіячів про те, як із ними боролася Росія. Вони також є запрошеними гостями презентації.

Це зокрема: Мирослав Мамчак, Valentyna Samar, Тетяна Рихтун, Стас Юрченко, Елена Механик, Володимир Притула, Лена Юрченко, Шевкет Наматуллаев, Сергей Мокрушин, Ярослав Пилунский, Elena Lysenko, Iryna Siedova, Valeriy Kulyk, Андрій Сенченко, Ібраім Умеров, Наталья Кокорина, Mykola Semena, Andrii Klymenko, Татьяна Гучакова, Osman Pashayev, Ельвіна Сеітбуллаєва, Анна Андрієвська, Ленур Ислямов, Эльзара Ислямова, Gayana Yuksel.

Учасники та учасниці події: Yuriy Lukanov, журналіст та автор книжки Tetiana Pechonchyk, голова Центру інформації про права людини

Модератор — Alim Aliev .

Відвідувачі заходу отримають книгу у подарунок.

На презентації також відбуватиметься акція зі збору благодійної допомоги для родин кримських політв’язнів.

Вхід вільний.