Презентація 5-го видання перекладу Корана українською мовою

Книга «Коран. Переклад смислів» (п’яте видання) є новим видруком вже популярного в Україні перекладу смислів Корану, вперше опублікованого 2013 року в Центрі ім. Короля Фагда з Видання Корану в Медині, в Саудівській Аравії.

29 листопада о 14.00 в Кримському Домі відбудеться презентація 5-го видання перекладу Корана українською мовою.

Михайло Михайлович Якубович, кандидат історичних наук, український сходознавець, перекладач, автор повного перекладу смислів Корану українською, монографій «Іслам в Україні: історія та сучасність», «Філософська думка Кримського ханства» й низки інших праць в галузі вивчення інтелектуальної історії ісламу. Провадив дослідницьку роботу над ісламськими рукописними джерелами в Саудівській Аравії, Туреччині, США й Німеччині, також иступав із доповідями й лекціями в університетах Польщі, Бельгії, Ірану, Ізраїлю та ін. країн. Нині очолює Центр ісламознавчих досліджень Національного університету «Острозька академія».

Книга «Коран. Переклад смислів» (п’яте видання) є новим видруком вже популярного в Україні перекладу смислів Корану, вперше опублікованого 2013 року в Центрі ім. Короля Фагда з Видання Корану в Медині, в Саудівській Аравії. Раніше переклад виходив два рази у Києві (2013, 2016), а також в урядовому видавництві Туреччини (2016).

Нове, п’яте видання містить уточнювальні зміни, оновлену передмову й коментарі й надруковане Духовним управлінням мусульман України «Умма» за сприяння української діаспори в ОАЕ.

Поширюється безкоштовно. Вхід вільний!