Перший кримський Open Air “Кримський Дім об’єднує серця”

24 серпня, з 14:00 до 22:00, на Поштовій площі в Києві відбудеться перший кримський Open Air “Кримський Дім об’єднує серця”, присвячений 26-й річниці Незалежності України.

24 серпня, з 14:00 до 22:00, на Поштовій площі в Києві відбудеться перший кримський Open Air “Кримський Дім об’єднує серця”, присвячений 26-й річниці Незалежності України.

На гостей чекає святковий концерт за участі відомих кримськотатарських та українських артистів, серед яких Злата Огнєвіч, Ельзара Баталова, Азіза Ібрагімова, джазовий піаніст та композитор Усеїн Бекіров, панк-рок гурт “Shatur-Gudur” та багато інших.

В рамках святкування також відбудеться серія майстер-класів з традиційних кримськотатарських мистецтв, зокрема за участі кераміста Рустема Скибіна та його студії, кулінарна майстерня, а також виставка-ярмарок народно-прикладного та декоративного мистецтва.

Основні події:

14:00 - Офіційне відкриття 14:20 - Громадська організація “Кримська родина”, що займається збереженням національної і культурної спадщини кримських татар. Акордеоніст-віртуоз Джеміль Комуджи.

14:45 - Аліє Бекірова, кримськотатарська співачка, учасниця проекту “Голос Країни”

15:45 - Ансамбль ударних інструментів “ARS NOVA”

16:35 - Азіза Ібрагімова, кримськотатарська співачка, учасниця проекту «Х-фактор».

17:40 - “Shatur Gudur”, кримськотатарський панк-рок гурт

18:25 - Усеїн Бекіров, джазовий піаніст і композитор та Ельзара Баталова, українська співачка кримськотатарського походження, Заслужена артистка України

19:15 - Шоу “Велике барабанне коло” із залученням глядачів від студії Be Together

20:00 - Злата Огнєвіч, українська співачка, представниця України на пісенному конкурсі Євробачення 2013 року