Лекція "Етногенез кримських татар"

Цієї неділі ми починаємо цикл лекцій з історії кримських татар від Гульнари Абдулаєвої - історика, автора та ведучої історичної програми "Altın devir", автора ряда книжок з історії Кримського ханату. Почнемо, звісно, з самого початку - з етногенезу кримських татар. Кримські татари - хто вони? Як з'явились, де сформувались? Які народи приймали участь у іх формуванні? Чому кримські татари всі такі різні? Ці питання в науковому світі ще чекають на відповідь. Та ми все ж спробуємо наблизитись до витоків народу, який протягом багатьох століть веде боротьбу за свою землю та право іменуватись корінним. Чекаємо на всіх, хто хоче дізнатись більше про історію кримських татар та поставити питання, які вас давно цікавлять, в неділю, 17 березня, о 16.00 в Кримському Домі на Омеляновича-Павленка, 9. До зустрічі!Цієї неділі ми починаємо цикл лекцій з історії кримських татар від Гульнари Абдулаєвої - історика, автора та ведучої історичної програми "Altın devir", автора ряда книжок з історії Кримського ханату.

Почнемо, звісно, з самого початку - з етногенезу кримських татар.

Кримські татари - хто вони? Як з'явились, де сформувались? Які народи приймали участь у іх формуванні? Чому кримські татари всі такі різні? Ці питання в науковому світі ще чекають на відповідь. Та ми все ж спробуємо наблизитись до витоків народу, який протягом багатьох століть веде боротьбу за свою землю та право іменуватись корінним.

Чекаємо на всіх, хто хоче дізнатись більше про історію кримських татар та поставити питання, які вас давно цікавлять, в неділю, 17 березня, о 16.00 в Кримському Домі на Омеляновича-Павленка, 9.

До зустрічі!