Кримський дім взяв участь у фестивалі культур OUTLOOK

«Кримський дім» взяв участь у четвертому фестивалі культур народів світу OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL

7 жовтня з 12:00 до 16:00 в Колонній залі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) відбувся четвертий фестиваль культур народів світу OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL, який представив у різних проявах культуру понад 40 країн світу за участі 30 посольств іноземних держав і діаспор.

На заході відвідувачі познайомилися з культурними особливостями народів світу: Австралії, Аргентини, Азербайджану, Бангладеш, Болгарії, Вірменії, Гани, Гвінеї, Греції, Єгипту, України, Узбекистану, Молдови, Німеччини, Камеруну, Конго, Кореї, Киргизстану, Індонезії, Туркменістану, Таджикистану, Іраку, Ірану, Палестини, Пакистану, Перу, Румунії, Словенії, Судану, Казахстану, Індії, Танзанії, Туреччини, ОАЕ, Японії, ромською та кримськотатарською культурою та багатьма іншими.

В українській тематичної зоні були представлені зразки старовинних українських костюмів, пройшли ремісничі майстер-класи. Роботи відомого кримськотатарського скульптора Рустема Скибіна додали цьому майданчику особливої ​​витонченості і колоритності.

У концертній програмі були представлені дитячий колектив Громадської організації «Кримська родина», музичний колектив "Мусафір" і дизайнер одягу Леніє Ібрагімова, яка презентували чоловічу етно-колекцію "Бахчисарайські етюди", створену за мотивами національного одягу, архітектури та побуту, а кондитерська YOSMAM презентує для гостей Кримську пахлаву, К'урабье і Бохчачіклар.