Казка-мюзикл "Яскравий день або Як Тролі корону рятували"

Кримський Дім запрошує дітей-переселенців та всіх охочих на новорічну казку-мюзикл «Яскравий день або Як Тролі корону рятували».

Чекаємо на вас 18 грудня о 19-00 в Актовій залі Таврійського Національного Університету ім.В.І.Вернадського, за адресою: Київ, вул.Івана Кудрі, 33.

ВХІД ВІЛЬНИЙ, за умови попередньої реєстрації: goo.gl/forms/QF0f2GGtUCB5ENns2

Продовження цікавої історії про веселих чоловічків, що живуть на дереві. Тепер Тролі і Бергени живуть і веселяться разом, тільки зла Кухарка зникла в невідомому напрямку. Але в самому розпалі веселощів, вона з'являється, краде корону принца Бергенів Хряща, і ховає її в найглибший сейф, закриває на кодовий замок, а код від сейфа розкидає на 4 частини світу: Південь, Північ, Захід і Схід.

Тепер друзів-тролей чекає найсмішніша пригода - подорож по всіх частинах світу. На допомогу їм приходить харизматична професорка Трольвардского університету - Місіс Цветунія, яка дарує героям чарівні квіти, що своїм світлом вказують шлях.

Тролі побувають на веселому пляжі, поринуть в атмосферу Дикого Заходу і побачать димний вулкан, а ще познайомляться з білими ведмедиками і побачать неонове північне сяйво.